Cursussen en Opleidingen


Learnit training en cursussen

Learnit is de verzorger van maatwerktrainingen in het hele land.Het Learnit-team van 30 hoogopgeleide docenten werkt vol enthousiasme aan trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Behalve inhoudelijk komt Learnit de klant ook graag praktisch tegemoet: wij trainen overal in het land. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, maar wij bieden ook 'incompany trainingen' aan, in opdracht van bedrijven.

 
Grotere kaart weergeven
ICT trainingen

Bij icttrainingen.nl bepaalt u zelf waar en wanneer u een training volgt. Nu bestellen is over 1 minuut starten met uw training. Geen initiële investeringen en/of offerte trajecten. U heeft alleen een computer nodig met toegang tot internet. Meer niet.
Kijkt u hier verder voor:

Cursus en training Sharepoint
Cursus en training Excel
Cursus en training Office
Cursus en training Java
Cursus en training Exchange
of
Direct naar het overzicht van alle ICT online proefexamens

 

 


Grotere kaart weergeven
OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu biedt verschillende online computercursussen, groepstrainingen en naslagwerk (digitaal) aan om tijdens het leerproces aan uw eisen te kunnen voldoen.
Is uw doel het verbeteren van uw vaardigheden met Microsoft Office of gaat u migreren? Probeert u technische programma's van Microsoft onder de knie te krijgen? Geen probleem OEM Office Elearning Menu staat klaar om u een standaard cursus of een kompleet op maat gemaakte cursus aan te bieden.
Kijkt u hier verder voor :

Online cursus Excel
Online cursus Word
Online cursus Powerpoint
Online cursus Openoffice
Online cursus Access
Online cursus Outlook

 

 

Test gratis kennis van Microsoft Office
 

 

   

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren